Fashion & Style TV magazine

Monday, June 21, 2010

REDESIGN BY SAUDI ARABIA

Во Саудиска Арабија "модната полиција" ги ценэурира списанијата и со помошта на фотошоп ги редиэајнираат "вулгарните" облеки, правејќи ги подолги или во стилот на локалните традиции.
No comments:

Post a Comment