Fashion & Style TV magazine

Wednesday, September 29, 2010

KAROLINA NA PLAYBOY!


Каролина ја краси насловната страна на првото македонско издание на магазинот "Плејбој". Македонија e 26-тата земја во светот која ја доби лиценцата за овој магазин.


Стајлинг и шминка: Цаци Паковска
Фотограф: Дејан Пановски
Од снимањето эа "Плејбој"

1 comment: