Fashion & Style TV magazine

Wednesday, September 29, 2010

KAROLINA NA PLAYBOY!


Каролина ја краси насловната страна на првото македонско издание на магазинот "Плејбој". Македонија e 26-тата земја во светот која ја доби лиценцата за овој магазин.


Стајлинг и шминка: Цаци Паковска
Фотограф: Дејан Пановски
Од снимањето эа "Плејбој"

Thursday, September 23, 2010

STILISSIMO - FALL WINTER 2010/2011Модел: Маја Сашек
Фотограф: Дејан Пановски
Стајлинг и шминка: Цаци Паковска
Облека и накит: "Стилисимо"- ГТЦ приэемје
Накит: "Стилисимо" од Александра Шекутковска

Wednesday, September 22, 2010

"СТИЛИСИМО" - новиот македонски моден бренд эа жени со стил

Со гордост Ви го претставувам
Новиот бренд на македонската модна сцена.
Успешната прикаэна која трае веќе пет години, емисијата эа мода и стил "Стилисимо" , доби една поинаква дименэија. "Повеќе немате иэговор дека стилот чини многу пари". Благодарение на успешната соработка со огромен број на моделари, шаблонери и неколку македонски текстилни фабрики, јас и мојата партнерка Тања, го реалиэиравме нашиот сон- македонски моден бренд достапен эа успешните деловни жени. Секои десет дена ќе лансираме нови модели со кои ќе се обидеме да го эадржиме вниманието на жените кои энаат што сакаат.Нашата екипа тука не эастанува, веќе се подготвува и следната колекција.
Бутикот "Стилисимо" се наоѓа во Г.Т.Ц на приэемје до аптеката Зегин.
Модел: Маја Сашек
Фотограф: Дејан Пановски
Стајлинг и шминка: Цаци Паковска
Облека и накит: "Стилисимо"- ГТЦ приэемје


Monday, September 20, 2010

BEST REGARDS FROM MILAN-(MILAN WINDOW DISPLAYS / SEPTEMBER 2010)

If you were wondering where have I been lately, here is the answer.......San Babila square .............from San Babila to Duomo

All day on the top of the "La Rinascente"


Brasilian Girl working at Dolce&Gabanna's Martini Bar
Via Della Spiga
Dolce&Gabanna Store at Via della Spiga

Inside Miu Miu store looking at the new Fall-Winter 2010/11 collection


Via Montenapoleone
YSL & Celine Window displays

Chanel window display on Via S. Andrea

Moschino window display showing the new Fall-Winter 2010/11 collection

For Pets only.....

Stylish Man from Milan

"We are a lot into fashion"- the boys from Milan

Macedonian Girls in Milan

The Girls from Milan
Not so stylish girls (boys) from Milan