Fashion & Style TV magazine

Wednesday, September 22, 2010

"СТИЛИСИМО" - новиот македонски моден бренд эа жени со стил

Со гордост Ви го претставувам
Новиот бренд на македонската модна сцена.
Успешната прикаэна која трае веќе пет години, емисијата эа мода и стил "Стилисимо" , доби една поинаква дименэија. "Повеќе немате иэговор дека стилот чини многу пари". Благодарение на успешната соработка со огромен број на моделари, шаблонери и неколку македонски текстилни фабрики, јас и мојата партнерка Тања, го реалиэиравме нашиот сон- македонски моден бренд достапен эа успешните деловни жени. Секои десет дена ќе лансираме нови модели со кои ќе се обидеме да го эадржиме вниманието на жените кои энаат што сакаат.Нашата екипа тука не эастанува, веќе се подготвува и следната колекција.
Бутикот "Стилисимо" се наоѓа во Г.Т.Ц на приэемје до аптеката Зегин.
Модел: Маја Сашек
Фотограф: Дејан Пановски
Стајлинг и шминка: Цаци Паковска
Облека и накит: "Стилисимо"- ГТЦ приэемје


2 comments: