Fashion & Style TV magazine

Monday, November 15, 2010

ПРИСТИГНА ЗИМСКАТА КОЛЕКЦИЈА ВО СТИЛИСИМО- ВОЛНЕНИ КАПУТИ!


Капут 6950 ден.
Фустан 2890 ден.
Капут 6950 ден.
Сукња 1690 ден.
Кошула 1890 ден.

Капут 5450 ден.
Фустан 2590 ден.
Капут 5950 ден.
Фустан 2390 ден.

No comments:

Post a Comment