Fashion & Style TV magazine

Wednesday, October 27, 2010

СТИЛИСИМО НА МОДНИОТ ВИКЕНД ВО СКОПЈЕ

Најновата колекција СТИЛИСИМО есен-эима 2010-11 ке ја претставиме во петок на модниот викенд во Скопје. Сите детали и форографии ќе можете да ги пронајдете на овој блог по неколку дена.

No comments:

Post a Comment