Fashion & Style TV magazine

Monday, October 4, 2010

ИНТЕРВЈУ ЗА ВЕБ ПОРТАЛОТ ,,ЗДРАВО,,

Интервју со Цаци Паковска: Повеќе немате изговор дека стилот чини многу пари!

Во прилог, неколку фотки од новата колекција...
447w0265

stilissimo__4

stilissimo_2

stilissimo_3

stilissimo_5

stilissimo_6

stilissimo_esen-zima_2010-11No comments:

Post a Comment