Fashion & Style TV magazine

Monday, April 19, 2010

HOW DO I LOOK? STREET STYLE- УЛИЧНА МОДА ВО СКОПЈЕ

Во Македонија, луѓе со стил дефинитивно повеќе ќе ги сретнете по улиците, одколку помеѓу јавните личности. Секако дека секогаш има ислучоци, еден од нив е Тони Зен!
Едноставна коомбинација- софистициран стил!
Ова е мојата пријателка Викторија, дефинитивно таа е една од најдобро облечените девојки кај нас.
Поради лошиот квалитет на фотографијата (сликав со мобилен) не се доловени автентичните бои на овој стајлинг. Особено ми се допадна тоа што облеката е искомбинирана со гумени чиэми. Како и да е, целата комбинација е симпатична и смела!
Слатка мала балерина стилиэирана до совршенство. Фустанот, чевлите и сите детали се беспрекорно искомбинирани и надополнети со прекрасна насмевка.


No comments:

Post a Comment