Fashion & Style TV magazine

Thursday, April 4, 2013

Зошто пак се модерни Династија нокти????

Навистина не ми е јасно зошто некој повторно би посакал да има долги вештачки нокти, уште пак вештерско шпицасти?! Јас пак мислев дека вакви нокти за последен пат носеа само Кармела Сопрано и другарка и Андријана.


3 comments:

  1. i ova e blog post?

    ReplyDelete
  2. Просто Ве обожавам вас ,,Анонимните,, коментатори. Да, ова е мојот блог на кој пишувам што ми душа сака, сигурно е многу интересен штом го читате.

    ReplyDelete
  3. Prenapadni i nezenstveni:) se slozuvas so vas Caci!

    ReplyDelete