Fashion & Style TV magazine

Monday, March 4, 2013

Пристигна новата пролеттна колекција во Стилисимо. Уживајте!

Модел: Елена Стојановска за Стилисимо 
Стајлинг и шминка: Цаци Паковска
 Фотограф: Ѓорѓи Клинчаров 
Продукција: Њу Момент

No comments:

Post a Comment