Fashion & Style TV magazine

Saturday, September 15, 2012

СТИЛИСИМО ЕСЕН-ЗИМА- НОВА КОЛЕКЦИЈАМодел: Ана Исаиева
Стајлинг и шминка: Цаци Паковска
Фотографија и продукција : Њу Момент

No comments:

Post a Comment