Fashion & Style TV magazine

Monday, May 16, 2011

СПЕКТАКУЛАРЕН КОНЦЕРТ НА КАРОЛИНАФустан: Цаци Паковска
Фармерки: Зап Милано
Чевли: Стилисимо

Фустан: Цаци Паковска
Чевли: Ланвин

Стајлинг: Цаци Паковска
Корсет: Зап Милано
Панталони и чевли: Стилисимо


No comments:

Post a Comment