Fashion & Style TV magazine

Monday, December 20, 2010

STILISSIMO STYLISH CHRISTMAS!

Предновогодишните денови сакаме да ги прославиме со Вас!
За секоја сметка над 1000 денари добивате подарок платнена торба.
За секоја сметка над 6000 денари добивате попуст од 20%. Ве очекуваат и други слатки иэненадувања!

No comments:

Post a Comment